0
مرکزآهنمقالات آهنخبرهای بازار آهنتحلیل بازار آهن آلات پانزدهم شهریور

تحلیل بازار آهن آلات پانزدهم شهریور

9 ماه پیش1506بازدید0دیدگاه
تحلیل بازار آهن آلات پانزدهم شهریور

بازار مقاطع ایران و اروپا

بازار قوطی آهن بر اساس رصدهای صورت گرفته روز گذشته در برخی از مبادی کاهشی بوده و میزان کاهش تا این لحظه حدود 10 الی 50 تومان دیده شد. پروفیل زد و زد رنگی بارگیری از اصفهان با قیمت ثابت  اعلام شد. قوطی پروفیل بارگیری از تهران با قیمت ثابت اعلام گردید. قوطی پروفیل بارگیری از اصفهان با  قیمت  ثابت  اعلام شد. قوطی ستونی بارگیری از انبار با  قیمت ثابت قیمت اعلام گردید. با توجه به تکمیل تقریبی جدول نرخ متوسط تولیدکنندگان حوزه میلگرد آجدار، حدود 20 تومان کاهش قیمت تا این لحظه به نسبت روز گذشته رصد شد.

قیمت میلگرد ذوب آهن بارگیری از کارخانه با 5 تا 15 تومان کاهش اعلام گردید. میلگرد ذوب آهن بارگیری از انبار با 10 تا 25 تومان کاهش اعلام گردید. قیمت تیرآهن ذوب آهن بارگیری از کارخانه با 5 تومان افزایش در سایزهای سنگین اعلام گردید. تیرآهن ذوب آهن بارگیری از انبار ثابت اعلام گردید. کارخانه های تولید کننده میلگرد قیمت خود را ثابت اعلام کردند و برخی بین 10 تا 30 تومان قیمت محصولات خود را کاهش دادند. برآیند نرخ حوزه قراضه آهن امروز بنا بر اعلام نرخ باکس؛ صرفنظر از برخی تغییرات جزئی؛ همچنان ثابت است.

قیمت تسمه کوره ای بارگیری از انبار اصفهان با قیمت ثابت  اعلام شد. سیم مفتولی حرارتی و زیگزاگ با قیمت ثابت اعلام کردند. سپری بار گیری از انبار اصفهان با 40 تومان کاهش قیمت اعلام گردید.قیمت نبشی بار گیری از انبار اصفهان با 30 تومان کاهش اعلام گردید. قیمت ناودانی بار گیری از انبار اصفهان با 20 تومان کاهش اعلام گردید. انواع ورق سیاه فولاد مبارکه در بازار امروز با ثبات قیمت همراه بود. کلیه قیمت ورق گالوانیزه در برخی کارخانه ها و ضخامت ها  نسبت با افزایش 30 تا 50 اعلام گردید.

قیمت آهن آلات

تداوم افزایش قیمت محصولات فولاد بلند اروپا

قیمت محصولات فولاد بلند اروپا هم چنان به روند صعودی خود ادامه داده است. به گفته منابع خبری علت این امر کاهش میزان موجودی در طی تابستان می باشد. هم چنین افزایش قیمت مواد اولیه نیز از دیگر دلایل افزایش قیمت محصولات فولاد بلند این منطقه بوده است. قیمت میلگرد به طور کلی طی ماه اوت در شمال اروپا به میزان 60 یورو ( 72 دلار) به ازای هر تن افزایش یافته است و هم چنین در جنوب اروپا نیز شاهد افزایش قیمت میلگرد به میزان 70-55 یورو به ازای هر تن بوده ایم. این در حالی است که قیمت میلگرد صادراتی این منطقه به میزان 50-45 یورو به ازای هر تن افزایش یافته است. قیمت سیم مفتولی اروپا نیز حدودا به میزان 30-25 یورو به ازای هر تن طی ماه اوت افزایش یافته است.

اخبار رسیده حاکی از آن است که روند افزایش قیمت محصولات فولاد بلند اروپا در ماه سپتامبر نیز ادامه خواهد داشت. هم چنین همان طور که مشاهده می شود فعالیت خرید در ماه سپتامبر افزایش بیشتری یافته است چراکه با اتمام تعطیلات تابستان اکثر فعالان بازار فعالیت خود در بازار فولاد این کشور را مجددا آغاز کرده اند. اکثر کارخانجات تولید فولاد واقع در ایتالیا به مدت 3-2 هفته در ماه اوت در تعطیلات به سر می بردند و فعالیت کمی داشتند بنابراین به نظر می رسد با آغاز ماه سپتامبر و افزایش فعالیت خرید در بازار فولاد، قیمت میلگرد اروپا به میزان بیشتری نیز افزایش یابد. قیمت قراضه آهنی نیز در ماه اوت به میزان 10-5 یورو به ازای هر تن در ایتالیا افزایش یافته است و در کشور آلمان نیز شاهد افزایش قیمت قراضه آهنی به میزان 20-10 یورو به ازای هر تن بوده ایم.

ارزیابی متال بولتن از قیمت قراضه آهنی اروپا به میزان 05/347 دلار به ازای هر تن بوده است که نسبت به قیمت اعلام شده در اوایل ماه اوت به میزان 30 دلار به ازای هر تن افزایش یافته است. هم چنین قیمت الکترودهای مورد استفاده کارخانجات نیز از میزان 2000 دلار به ازای هر تن در سال گذشته به میزان 10000 دلار به ازای هر تن درسال جاری رسیده است که این مساله نیز بر افزایش قیمت محصولات فولاد بلند اروپا تاثیرگذار بوده است.

هر دو علت کاهش میزان موجودی در بازار فولاد کشور و نیز افزایش میزان تقاضا در بازار سبب افزایش قیمت محصولات فولاد بلند و از جمله افزایش قیمت میلگرد سیم مفتولی این منطقه شده است. به گفته منابع خبری کارخانه تولید فولاد ArcelorMittal برای ماه سپتامبر قیمت تمامی محصولات فولاد بلند تولیدی خود را به میزان 20 یورو به ازای هر تن افزایش داده است که علت این امر افزایش قیمت مواد اولیه تولیدی و نیز افزایش میزان مصرف بوده است. اخبار رسیده حاکی از آن است که میزان تقاضا در بازار فولاد اروپا طی سال جاری نسبت به سال گذشته بسیار بالاتر می باشد. ارزیابی متال بولتن از قیمت میلگرد تولید داخلی شمال اروپا به میزان 545-525 یورو به ازای هر تن بوده است که نسبت به قیمت 545-520 یورو به ازای هر تن اعلام شده طی هفته گذشته افزایش یافته است.

اخبار اقتصادی بازار آهن آلات

با این حال انتظار می رود که طی هفته های آینده قیمت میلگرد تولید داخلی این منطقه به میزان بیشتری نیز افزایش یابد. هم چنین ارزیابی قیمت میلگرد در جنوب اروپا به میزان 530-505 یورو به ازای هر تن بوده است که نسبت به قیمت 520-495 یورو به ازای هر تن اعلام شده طی هفته گذشته به میزان 10 یورو به ازای هر تن افزایش یافته است. هم چنین پیش بینی می شود که کارخانجات تولید فولاد ایتالیا تا اوایل ماه سپتامبر مجددا فعالیت خود را آغاز کنند. هم چنین در بازار صادراتی نیز، ارزیابی ها از قیمت میلگرد صادراتی جنوب اروپا به میزان 500-480 یورو به ازای هر تن بوده است که نسبت به قیمت 460-450 یورو به ازای هر تن اعلام شده طی هفته گذشته افزایش یافته است.

سوالات و نظرات کاربرانشما کاربران عزیز میتوانید نظرات و سوالات خود را در این بخش ثبت کنید
جهت ارسال دیدگاه وارد حساب کاربری خود شوید