کاهش قیمت بیلت در ساعات اولیه روز باعث کاهش قیمت میلگرد در بازار نقدی چین گردید
به گزارش متال بولتن در بازار نقدی 20 ژوئن قیمت میلگرد در شرق چین (شانگهای) با کاهش10 تا 20 يوان نسبت به روز قبل در محدوده 4100 تا 4150 یوان قرار گرفت و در شمال چین (تیانجین) با کاهش 20 تا 30 يوان نسبت به روز قبل 3880 تا 3920 یوان معامله شد.
با کاهش قیمت میلگرد آتی در ساعات اولیه روز باعث بر هم خوردن بازار نقدی شد و خریداران میزان خرید خود را بسیار کاهش دادند. برخی فروشنده های میلگرد که افزایش دوباره قیمت ها در بورس را شاهد بودند قیمت های فروش را در بعد از ظهر روز جاری 10 تا 20 یوان افزایش دادند اما موفق به فروش نشدند.
بیلت تانگشان تا ساعت 15.00 امروز با کاهش 40 یوان نسبت به روز گذشته به 3650 يوان معامله رسید. در بورس شانگهای میلگرد با افزایش 48 یوان نسبت به روز گذشته به 3817 یوان رسید. امروز هر1 دلار برابر با 6.47 یوان می باشد.
نوسانات مشابه در بازار صادراتی چین
در ارزیابی متال بولتن قیمت میلگرد با افزایش 0.58 دلار نسبت به روز قبل به 554.58 دلارFOB رسید. پیشنهادهای فروش برخی فولاد سازها 565 تا 570 دلار FOB است، در مقابل خریداران 540 تا 545 دلار پیشنهاد می دهند.کارشناسان معتقدند قیمت های فروش فولادسازها در معاملات در حدود 555 دلار FOB خواهد بود
ترکیه هم بر روی کالاهای آمریکایی تعرفه بست
وزیر اقتصاد ترکیه امروز اعلام کرد که در پاسخ به تعرفه های آمریکا بر فولاد و آلومینیوم وارداتی، از امروز شماری از کالاهای آمریکایی را تحت تعرفه های تلافی جویانه خود قرار خواهد داد. این محصولات شامل زغالسنگ، کاغذ، بادام، تنباکو، نوشیدنی ها، اتومبیل، لوازم آرایشی، ماشین آلات و تجهیزات و تعدادی محصولات پتروشیمی به ارزش ۱/۸ میلیارد دلار می باشند.
از سوی دیگر، وزارت تجارت امریکا امروز برخی فولادهای خاص وارداتی از کشورهای ژاپن، سوئد، بلژیک و آلمان را از تعرفه ۲۵ درصدی واردات معاف نمود.
این امر پس از آن رخ داد که ۷ شرکت امریکایی شکایاتی را در خصوص عدم وجود محصول مشابه با کیفیت و مقدار وارداتی به این وزارتخانه ارائه نمودند. این اولین باری است که کاخ سفید معافیت موردی را بر اساس محصول برای واردات پس از اعمال تعرفه ۲۵ درصدی قائل می شود. این شکایات بیشتر از کارخانجات ساخت تیغ، و ابزارهای برنده وصول شده است.
ابهام در تجارت میان چین و آمریکا، همچنان عامل افت بازارهای آسیایی
علیرغم افزایش در اکثر شاخص های بازارهای آسیایی، بازار سهم چین هنوز نگرانی های خود را دارد و از این رو عامل افت در بازارهای آسیا شده است. بهای نفت نیز در آستانه نشست فردای اوپک کمی کاهش یافت. وزیر نفت کشورمان به طور ضمنی دیروز موافقت ایران را با کمی افزایش تولید اعلام کرد و گفت با توجه به تحقق بیش از برنامه اوپک برخی کشورها می توانند تولید روزانه خود را افزایش دهند. همین امر باعث انتظار خریداران به عرضه بیشتر و افت قیمت نفت گردید.
بازارهای سهام در اروپا اکثرا افزایشی بوده اند و شاخص ها در انگلیس و فرانسه هر کدام ۰/۳ درصد رشد داشته اند. شاخص ها در بازارهای آسیایی اما پس رشد اول وقت امروز در ادامه روندی کاهشی در پیش گرفتند. بازارهای جهانی چنان به تعاملات میان چین و آمریکا حساس هستند که غیبت اخبار جدید در خصوص تعرفه های بیشتر باعث خوش بینی سرمایه گذاران شده است.
شاخص دلار امروز هم با ۰/۲۳ درصد افزایش به ۹۵/۳۲۳، اوج ۱۱ ماه اخیر رسید، در حالیکه یورو باز هم تضعیف شد. با ادامه تلاشهای عربستان برای متقاعد نمودن سایر اعضا به افزایش تولید، بهای نفت برنت با ۴۳ سنت کاهش به ۷۴/۳۱ دلار به ازای هر تن رسید و نفت سبک آمریکا کاهش ۲۳ سنت را تجربه نمود.
پیشنهاد می کنیم مطالعه کنید
- بعدا می خوانم
- چاپ مقاله
- اشتراک با دیگران
- سایز متن ها
سوالات و نظرات کاربران
سوالات و نظرات کاربران