معرفی انواع شیر گازی و فرآیند تولید آن

7 ماه پیش5940بازدید0دیدگاه3.3امتیاز (16 رای)
معرفی انواع شیر گازی و فرآیند تولید آن

شیر گازی چیست و چه کاربردی دارد؟

شیر گازی با مجراهای داخلی کروی شکل برای قطع و وصل جریان گاز مورد استفاده قرار می گیرند. شیرهای گاز انواع متفاوتی دارند که از آن جمله می توان به شیرهای کپسول گاز، شیرهای بالوالو گازی دسته اهرمی، شیرهای بالوالو دسته خروسکی و شیرهای بالوالو قفل شونده اشاره کرد.

در تشریح فرآیند کارکرد شیرهای بالوالو می توان گفت این نوع از شیرها یک توپی در ساختار خود دارند که با چرخش دسته شیر جریان سیال در لوله را قطع یا وصل می نماید. برای قطع جریان سیال، سوراخ توپی بایستی به صورت عمود بر مسیر جریان قرار گیرد و برای وصل نمودن مجدد جریان بایستی دسته روی ساقه شیر را در جهت خلاف چرخاند تا توپی از حال عمود خارج شده و اجازه ورود به جریان را بدهد.

وقتی دسته شیر به حالت نیمه باز باشد ، در حقیقت توپی در موقعیت نیمه باز قرار گرفته است و سبب می شود تا جریان آشفته ای در شیر ایجاد شود. برای باز وبسته کردن شیر بایستی دسته آن را به اندازه یک قوس 90 درجه تغییر داد.

ماده تشکیل دهنده ی بدنه، درپوش، توپی درپوش، توپی، ساقه و دستگیره از برنج است. آلیاژ برنج مورد استفاده در تهیه دسته و بدنه شیر از نوع برنج منگنز، A است. در ساختار این نوع برنج به میزان 5/58 درصد مس، 4/1 آهن،39 درصد روی، قلع 1 درصد و منگنز 1/0 درصد وجود دارد. سایزهای استاندارد شیر گازی شامل سایز 4/1،8/3، 2/1، 4/3، 1، 4/1*1، 2/1*1، 2، 2/1*2، 3 و 4 اینچ می باشد. قیمت شیر گازی را می توانید روزانه از وبسایت مرکزآهن دریافت نمایید.

  • شیر گپسول گاز

شیر کپسول گاز

  • شیربالوالو دسته اهرمی

شیربالوالو دسته اهرمی

  • شیر بالوالو دسته خروسکی

شیر بالوالو دسته خروسکی

  • شیر بالوالو قفل شونده

شیر بالوالو قفل شونده

فرآیند تولید قطعات شیرهای گازی

برای تولید این قطعات ، با کمک اره برقی اتوماتیک، شمش برنجی در طولهای متناسب بریده شده و سپس از طریق روش فورج و پرس قطعات برنجی بریده شده، فرم داده می شوند. فورج در حقیقت شامل حرارت دهی برای فرم دادن اولیه می باشد. بعد از فرآیند فرم دهی نوبت به تمیز کردن و پلیسه گیری قطعات است. بعد از آرایش قطعات، با پاشیدن ماسه به قطعات آنها را براق می کنند. برای تولید هر یک از قطعات نیاز به تراشکاری انتهایی است که توسط ماشین های تراش پیشرفته هر کدام از قطعات مورد نیاز در شیرهای گازی تهیه و تولید می گردند.

معرفی کارخانه شیر گازی ایران

کارخانه شیر گازی ایران با نام اختصاری (SGI) در سال 1362 تاسیس گردید. این کارخانه در کیلومتر 5 جاده تهران و در شهرک صنعتی محمود آباد واقع شده است. این شرکت تولیدی در سایه سال ها تجربه توانسته است انواع محصولات خود را با استفاده از تجهیزات مدرن و ربات های حساس تولید نماید.

از جمله مواد اولیه این کارخانه برای ساخت انواع محصولات، آلیاژ برنجی MS58 و آلومینیوم با درجه خلوص 9/99 درصد است. محصولات این کارخانه تولیدی تحت استاندارد ملی ایران و شرکت گاز ملی بوده و علاوه بر آن استاندارد DVGW آلمان و گواهینامه ایزو و استقرار مدیریت کیفیت در تولیدات خود را نیز دارد. این شرکت در زمینه حفاظت از محیط زیست نیز فعال بوده و توانسته استاندارد زیست محیطی را نیز از آن خود کند.

آشنایی با محصولات کارخانه شیر گاز ایران

این شرکت در زمینه شیرآلات گازی و آبی فعال بوده و از جمله محصولات آن می توان به انواع شیر گازی (شیرهای گپسول گاز، شیربالوالو دسته اهرمی، شیر بالوالو دسته خروسکی و شیر بالوالو قفل شونده)، اتصالات و شیرهای آبی (شیر ماشین لباس شویی، شیرآب حیاط، شیر پیسوار، شیر یکطرفه خودکار، شیر آبی دسته اهرمی، شیر بالایی رادیاتور، شیر پایینی رادیاتور، شیر بالوالو آبی دسته خروسکی، شیر پکیجی صافی دار، شیر پکیجی صافی دار، شیر بالوالو یک سر رزوه ماسوره ای، شیر کلکتوری، شیر یک سر رزوه)، شیر مخصوص اجاق گاز (شیر کنترل گاز عمودی، شیر کنترل گاز افقی، شیر کنترل گاز ترموستاتیک، شیر کنترل گاز سماوری، سیم ترموکوپل، سیم ترموستات) و کنتور آب نام برد.

نویسنده :پشتیبان
پروفایل

سوالات و نظرات کاربرانشما کاربران عزیز میتوانید نظرات و سوالات خود را در این بخش ثبت کنید
بارگذاری مجدد