بهترین فرصت سرمایه گذاری در حال حاضر در کدام بازار است؟

2 ماه پیش2659بازدید0دیدگاه3.2امتیاز (6 رای)
بهترین فرصت سرمایه گذاری در حال حاضر در کدام بازار است؟

در صورت تدام روند فعلی نقدینگی به کدام سمت می رود؟

در روزهای جاری و با توجه به شرایط متلاطم بازار شاید سوالات زیادی در خصوص بهترین راه سرمایه گذاری برای شما عزیزان ایجاد شود. برخی بازار آهن آلات و برخی دیگر بازار ارز و طلا را بهترین راه سرمایه گذاری می دانند. به گفته منابع خبری اگر فعالان فعلی اقتصاد ایران را به دو دسته قدیم و جدید تقسیم کنیم با دو رویکرد متفاوت مواجه هستیم. تجربه ثابت می کند قشر بازاری و سنت گرا که صبورتر هستند، برخلاف نسل جدید، هنوز بازار پر ثبات ملک را بر بازارهای پر ریسک، ارز طلا و خودرو ترجیح می دهند و در کنار کار اصلی خود در این رشته هم مشغول به فعالیت هستند. نسل جدید که کم صبرتر هستند بازار های زود بازده مثل ارز و طلا و سکه و بورس را ترجیح می دهند و به دنبال گرفتن نوسان های شدید هستند.

اکنون یک سوال جدی مطرح است؛ با شرایط فعلی و سرکوب بازارهای زود بازده، آیا نظریه گروه اول ارجحیت دارد؟ و آیا حجم نقدینگی به این سمت هدایت می شود؟

هنوز برای پاسخ دادن به این سوال زود است.

لازمه این کار گذر از یک دوره ثبات ارزی حداقل سه ماهه است. در غیر این صورت مجددا شاهد نوسانات در بازارهای کاذب خواهیم بود‌ تا تقریبا قشر جوان تر از بازارهای کاذب قطع امید کرده و به دنبال محل مطمئن تری برای سرمایه های خود باشند. در صورت عبور از این دوره سه ماهه ثبات اقتصادی می توان دو گزینه دیگر را هم ‌محتمل دانست. یکی بورس سرمایه و دیگری سپرده های بلند مدت بانکی

به نظر می رسد سیاست فعلی دولت، ایجاد یک دوره ثبات اقتصادی است. تا به نحوی اکثر سرمایه های سرگردانی که از بخش های مختلف به بازارهای کاذب سرازیر شده اند به محل اولیه خود بازگردد. یا به عبارت بهتر حجم عظیم نقدینگی را در بخش هایی محبوس کند که قابلیت نقد شوندگی کمتری داشته باشند. مثل مسکن

در این صورت می توان به بازگشت رونق به بازار مسکن و به تبع آن آهن آلات امیدوار بود. ظاهرا تنها محلی که هنوز هم نمی توان امیدی به آن داشت بخش تولید است‌ که با شرایط فعلی واقعا مظلوم واقع شده است. تولید در شرایط فعلی و با توجه به مشکلات متعدد و منابع ارزی پر نوسان و محدود واقعا مشکل و پر هزینه است. امیدواریم که دولت موفق به ایجاد ثبات پایدار در بازار ارز شود و به مرور زمان شاهد بازگشت رونق به بخش تولید و توزیع باشیم.

بهترین بازار سرمایه گذاری

گزارش مختصری از بازار مقاطع طویل فولادی

بازار آهن آلات روز گذشته متاثر از ادامه روند کاهشی حوزه ارزی؛ به روند کاهشی خود تقریبا در همه حوزه های آهن آلات ادامه داد؛ معاملات عمدتا کم رمق دیده شد و در کل توقع خریداران با کاهش قابل توجهی که طی چند روز اخیر در حوزه ارزی کشور صورت گرفته است؛ افزایش پیدا کرده و جریان هر چند ضعیف تقاضای جاری باقی مانده در مواجه با شرایط کنونی در برابر خرید مقاومت می نماید.

دامنه قیمت های کاربردی شنیده شده در حوزه قیمت میلگرد آجدار عمدتا در محدوده ۴۲۰۰ تا ۴۶۰۰ تومان به ازای هر کیلو توام با ۵۰- تا بیش از ۲۵۰- تومان کاهش قیمت شنیده شد اما به صورت موردی قیمت های بالاتر یا پایین تر از این دامنه هم اعلام شده است.

در حوزه قیمت پروفیل آهن هم روز گذشته به تبع سایر حوزه های کالایی شاهد کاهش قیمت ها بودیم به طوری که عمده کاهش ها مربوط به سقف قیمت های این حوزه بوده که بنا بر شنیده ها محصول بر پایه قیمت ورق فولادی ضخامت ۲ میلی متر عمدتاً بین ۶۰۰۰ تا ۶۲۰۰ تومان به ازای هر کیلو گزارش شده است.

اتفاق دیگری که به نظر می رسد روز گذشته به ادامه روند کاهشی قیمت های حوزه های کالایی آهن آلات به خصوص بازار غیر رسمی ارز سرعت بخشید؛ خبر اعلام تصویب CFT یا یکی از مراحل اولیه لایحه پذیرش عضویت در FATF در مجلس، علی رغم چالش های به وجود آمده حاشیه آن بود که در واقع بارقه امید نوسان گیران بازار در جهت احتمال تغییر روند فعلی را نقش بر آب کرد؛ به طوری که دلار حاشیه بازاری که دیروز علی رغم خیمه سنگین رسانه های خبری و تلاش به پایین تر نشان دادن نرخ آن؛ پایین تر از ۱۴ هزار تومان در بازار دلالان و برخی از صرافی ها پیدا نمی شد؛ امروز در مواردی حتی به زیر ۱۲ هزار تومان سقوط نمود.

عقب ‌نشینی ارز حاشیه بازار شاید مهم ترین و بهترین خبری بوده است که طی هفته اخیر به وقوع پیوسته و ادامه پیدا کرده است. قطعا این روند در شرایط فعلی خیلی شکننده بوده و احتیاج به مراقب شدید مسئولان در جهت تصمیمات تاثیر گذار بر این  روند دارد.

هر سخنی یا تصمیمی یا به طور کلی هر سیگنالی که در شرایط حساس کنونی از سمت مسئولان کشور منتشر گردد می بایست کاملا حساب شده و با منطق درست و در جهت منافع ملت همراه باشد تا بهانه به دست بد خواهان داخلی و خارجی و التهاب آفرینان اقتصادی ندهند؛ چرا که این بازار علی رغم ظاهری خاموش و سرد؛ همچون آتشی زیر خاکستر و تازه خاموش شده، در صورت وقوع یک سیگنال منفی هر چند در معنا و در رابطه با بازارهای کالایی بی ربط؛ می تواند به عنوان دستاویزی برای التهاب سازان بازار مورد سوء استفاده قرار گرفته به طوری که به سرعت این وضعیت خاموش را مشتعل نموده و می تواند مجددا التهاب آفرین باشد.

سوالات و نظرات کاربرانشما کاربران عزیز میتوانید نظرات و سوالات خود را در این بخش ثبت کنید
بارگذاری مجدد