اخیرا در سازه های جدید، از انواع پروفیل آلومینیوم درب و پنجره به دلیل استحکام بالا و مزایای مختلف، استفاده می شود. پروفیل های آلومینیومی تحت فرآیند اکستروژن، شکل می گیرند و محصول آلومینیوم آلیاژی هستند. پنجره های آلومینیومی، افزون بر آنکه نمای ساختمان را با زیبایی ظاهری خاص خود متحول می کنند، عایق بند حرارتی ضد نویز مناسبی نیز به شمار می روند.
آنچه باعث گسترده شدن مصرف رایج پروفیل های فلز آلومینیوم در بازار می شود، ایستادگی این پروفیل ها در مقابل زنگ زدگی است. این محصولات در کنار یراق آلات و شیشه، سهم بسزایی در چشم انداز پنجره دارند. پروفیل، عبارت از چارچوبی است که پنجره را چون قاب در میان می گیرد. در ادامه با معرفی انواع پروفیل پنجره آلومینیومی و ارائه قیمت پروفیل امروز با ما همراه باشید.
معرفی بیشتر انواع پروفیل آلومینیوم درب و پنجره
انواع پروفیل آلومینیوم درب و پنجره را در مدل های مختلفی تولید می کنند. کاربرد عمده هر یک از پروفیل های آلومینیومی درب و پنجره سازی، رونق بخشیدن به صنعت زیبایی ساختمان است. برای آنکه طرح های متنوع این پروفیل ها را بهتر بشناسید، به ترتیب به معرفی سه مدل از انواع این پروفیل ها می پردازیم:
پروفیل های آلومینیومی شیاردار
پروفیل شیاردار که پروفیل مهندسی نیز نامیده می شود، جزو انواع پروفیل درب و پنجره آلومینیومی محسوب می شود. عرضه پروفیل حاوی شیار در بازار، عمدتا جهت نصب و کاور ملزومات اداری و صنعتی انجام می گیرد.
پروفیل های آلومینیوم شیاردار، شماری از پروفیل های طرح دار ویژه برای جامعه مهندسین به حساب می آیند که به شکل مقاطع مربع و مستطیل، روانه بازار می شوند. اگر چه پروفیل های مهندسی از تنوع گسترده ای در ابعاد و نقشه برخوردار هستند اما تمام تولیدات این محصول، تابع یک سلسله استاندارد جهانی است.
شیارهای موجود روی سطح این پروفیل ها به اتصال این محصولات به یکدیگر کمک می کند. از استانداردهایی که جهت ساخت پروفیل مهندسی باید مورد توجه قرار گیرد، می توان به منافذ مرکز پروفیل و فاصله موجود در دهانه شیار (Slot) اشاره کرد. استانداردهای نام برده شده، در حقیقت، ملاک ارزیابی و انتخاب اتصالات و یراق، در پروفیل های شیاردار هستند.
پروفیل های آلومینیومی ساده
پروفیل های ساده آلومینیومی که به آنها پروفیل نرمال هم گفته می شود، به دو دسته اس تی و کرونت طبقه بندی می شوند. پروفیل های کرونت با قیمت ارزانتر، بیشتر در نماهای کلاسیک و ویکتوریایی بکار می روند؛ در حالی که برای مدرنیزه کردن ساختمان از پروفیل اس تی استفاده می شود.
پروفیل های اس تی آلومینیومی، عایق بندی بهتری نسبت به پروفیل های کرُنت، ارائه می دهند. نصب پروفیل ساده به راحتی امکان پذیر است اما پروفیل کرونت راحت تر از پروفیل اس تی نصب می شود. این پروفیل ها در ساخت بیلبوردهای تبلیغاتی نیز مصارف عمده ای دارند. جهت اطلاع از جزئیات دقیق تر این محصولات، مقاله پروفیل آلومینیومی اس تی و کرونت را ملاحظه کنید.
پروفیل های آلومینیومی چند کاناله
پروفیل های چند کاناله یا “multi-channel”را می توان در ردیف انواع پروفیل آلومینیوم درب و پنجره گنجاند. این پروفیل ها از سازگاری مناسبی با طبیعت و محیط زیست برخوردار هستند و عایق حرارتی قوی ایجاد می کنند. این پروفیل ها را میتوان محصول عمده و غنی فرآیند اکستروژن آلومینیوم دانست. نصب این پروفیل ها نیز در کنار سایر محصولاتی که برشمردیم، همواره در اقصی نقاط دنیا مورد توجه فارسی زبانان بوده است.
کاتالوگ پروفیل آلومینیوم pdf را می توانید برای پی بردن به جزئیات طراحی و دسترسی به قیمت هر کیلو آلومینیوم درب و پنجره، از مرکز آهن دانلود کنید.
از آنجایی که انواع پروفیل آلومینیوم درب و پنجره، کیفیت پنجره و نمای چشم انداز آن را تحت تأثیر قرار می دهد، رعایت نکات پیرامون انتخاب این قطعه حائز اهمیت است.
کلام پایانی
تا به اینجا علاوه بر آشنایی با انواع پروفیل آلومینیوم درب و پنجره به نکاتی که در هنگام خرید این محصولات باید رعایت شود پی بردید. محصولات پروفیل آلومینیومی را در قالب های ساده (نرمال)، شیاردار و چند کاناله می سازند. پروفیل های ساده به شکل اس تی و کرونت برای نمای ساختمان، قابل نصب هستند.
نوع ترمال بریک این محصولات از لحاظ عایق سازی بهتر و مرغوبیت بیشتر بر پروفیل پنجره ساده می چربد. جزئیاتی دقیق پیرامون پروفیل های چند کاناله آلومینیومی درب و پنجره نیز در اختیار شما قرار گرفت. پیش از نصب تمامی پروفیل ها بهتر است، کاتالوگ پروفیل آلومینیوم شیاردار و موارد دیگر را مطالعه کنید.
از همین رو سایت مرکز آهن، کاتالوگ های پیرامون هر یک از انواع پروفیل در و پنجره آلومینیومی را در دسترس شما گذاشته است. به رعایت موشکافانه نکات کلیدی نیز پیش از نصب محصول در ساختمان خود، دقت کنید!
سوالات متداول
کاتالوگ محصول به شکل pdf برای هر یک از انواع پروفیل در و پنجره آلومینیومی را جهت دانلود در اختیار شما قرار داده ایم.
انواع این محصولات آلومینیومی شامل پروفیل نرمال، پروفیل حاوی شیار و پروفیل چندگانه می شود.