نبرد آهنی با چین و هند؛ واردات ارزان در ترکیه ممنوع شد!

3 هفته پیش171بازدید0دیدگاه
نبرد آهنی با چین و هند؛ واردات ارزان در ترکیه ممنوع شد!

به گزارش مرکزآهن و به نقل از رویترز در خصوص واردات کشور ترکیه، صنعت فولاد این کشور در ماه های اخیر با موجی از واردات ارزان قیمت و یارانه ای از چین، روسیه، هند و ژاپن رو به رو شده است. بر اساس این گزارش، دولت ترکیه در واکنش به این شرایط، اقدام به وضع تعرفه های ضد دامپینگ در بازه ای بین ۶ تا ۴۳ درصد کرده تا از تولیدکنندگان داخلی در برابر رقابت ناعادلانه محافظت کند.

این تصمیم، گامی مهم در راستای حمایت از ظرفیت ۶۰ میلیون تنی تولید فولاد ترکیه محسوب می شود. تحلیلگران معتقدند که واردات ارزان نه تنها به کاهش سودآوری شرکت های فولادی منجر شده، بلکه بر سرمایه گذاری های جدید نیز سایه انداخته است. این شرایط می تواند به شکل غیر مستقیم بر قیمت آهن در بازار منطقه ای و جهانی اثرگذار باشد.

از طرف دیگر، کاهش تولید و افزایش تعرفه ها ممکن است نوسانات تازه ای در قیمت میلگرد ایجاد کند؛ چرا که بخش قابل توجهی از نیاز پروژه های عمرانی و ساختمانی به این محصول وابسته است.

همچنین بازار لوله های فولادی به عنوان یکی از پرمصرف ترین محصولات زیرساختی، احتمالاً تغییراتی در قیمت لوله تجربه خواهد کرد.

این تحولات نشان می دهد که صنعت فولاد ترکیه در حال ورود به مرحله ای حساس است که می تواند بر بازار جهانی فولاد هم بازتاب داشته باشد.

به نظر شما، اعمال تعرفه های ضد دامپینگ توسط ترکیه می تواند روند افزایش قیمت در بازار فولاد را مهار کند یا باعث رشد بیشتر آن خواهد شد؟

قیمت آهن
نویسنده: امیر ولی زاده
امیر ولی زاده

من امیر ولی‌زاده، کپی‌رایتر و محتوا نویس با 5 سال سابقه هستم. زندگی در دنیای کلمات را بسیار دوست دارم و هنگام نوشتن، حس آشپزی را دارم که با ترکیب مواد اولیه، غذایی خوشمزه آماده می‌کند. رونق دادن به کسب و کارها در فضای دیجیتال، تخصصی است که از انجام دادن آن، لذت می‌برم.

سوالات و نظرات کاربرانشما کاربران عزیز میتوانید نظرات و سوالات خود را در این بخش ثبت کنید
بارگذاری مجدد