فرایند ساخت و ساز در سازه های ساختمانی نیازمند تجهیزات ابزارهای مختلفی است. اگر در زمینه ساخت و ساز فعالیت داشته باشید باید نام پروفیل سقف کاذب برایتان آشنا باشد. این نوع پروفیل در واقع از اصلی ترین اجزای ساخت و ساز های خشک است که انواع مختلفی دارد. به همین دلیل انتخاب نوع پروفیل سقف کاذب با توجه به کاربرد مورد نظر، قیمت و غیره صورت می گیرد.
پیش از اینکه به بررسی پروفیل سقف کاذب بپردازیم باید شما را با سقف کاذب آشنا کنیم. سقف کاذب چیست؟ پروفیل سقف کاذب چه کاربردی دارد؟ سقف کاذب یک سقف در قسمت زیرین سقف اصلی سازه است که به منظور عایق کردن، تغییرات دکوراسیون، پوشش سقف و غیره کاربرد دارد.
در حال حاضر این پروفیل به دلیل استحکام، ضخامت مناسب و سایر ویژگی های خاص خود توانسته در صنعت ساختمان سازی کاربرد گسترده ای پیدا کند. از پروفیل های سقف کاذب برای نصب کردن تایل های پی وی این نوع سقف استفاده می شود. بنابراین می توان گفت وجود پروفیل برای ساخت سقف کاذب ضرورت دارد.
در فرایند ساخت و ساز این سوال که انواع پروفیل سقف کاذب تایل کدام هستند و هر یک برای چه کاربری مورد استفاده قرار می گیرند، بسیار رایج و عمومی است. در ادامه انواع مختلف پروفیل برای سقف کاذب را به شما معرفی می کنیم.
پروفیل سقف کاذب U36: پروفیل U36 از پروفیل های بسیار کاربردی و رایج در ساخت سقف کاذب به شمار می رود. در واقع پروفیل زیرسازی سقف کاذب از همین نوع است. پروفیل سقف کاذب U36 با طول 4 متر و عرض 36 میلی متر تولید شده و ارتفاع آن ها نیز 17 میلی متر است. این پروفیل در ضخامت های مختلفی موجود است و مهم ترین کاربرد آن در سقف کاذب pvc به شمار می رود.
پروفیل سقف کاذب F47: این نوع پروفیل غالبا از جنس فولاد با پوشش گالوانیزه تولید می شود و به همین سبب در ساخت سازه های سقف کاذب کناف استفاده از آن رایج است. پروفیل سقف کاذب F47 در ضخامت 5/0 و 6/0 تولید می شود. بسته به ضخامت پروفیل، وزن محصول می تواند متغیر باشد. هر شاخه از آن نیز طولی معادل 4 متر دارد.
پروفیل سقف کاذب C: پروفیل سقف کاذبC که با عنوان سازهstud نیز شناخته می شود، سازه ای با شکل سطح مقطعC است. این پروفیل در ابعاد مختلف 50 میلی متر، 70 میلی متر و حداکثر 100 میلی متر تولید می شود. نصب پروفیل جهت سقف کاذب از نوعstud نیازمند تجربه و مهارت است. چرا که باید در فواصل 30 سانتی متری، 40 سانتی متری و 60 سانتی متری یکدیگر نصب شوند.
پروفیل سقف کاذب L25: از دیگر انواع پروفیل سقف کاذب می توان به پروفیل L25 اشاره کرد. این نوع پروفیل نیز از جنس فولاد گالوانیزه ساخته می شود. پوشش شکست های سقف کاذب و مشخص کردن تراز سقف از کاربردهای این پروفیل است. هر شاخه از این پروفیل نیز با ضخامت 6/0 میلی متر، طولی معادل 4 متر دارد. ارتفاع و عرض آن نیز به 25 میلی متر می رسد. سطح مقطع L شکل از از مشخصه های این پروفیل به شمار می رود.
همانطور که پیشتر اشاره کردیم، پروفیل سقف کاذب در سازه های خشک به کار می رود. این نوع پروفیل اغلب دارای پوشش گالوانیزه است و به همین علت در صورت وجود رطوبت، گرما، تماس با مواد خورنده و آسیب رسان، احتمال آسیب به پروفیل گالوانیزه سقف کاذب کم است.
پروفیل گالوانیزه سقف کاذب، T شکل یا به عبارتی سپری شکل هستند و رنگ ظاهری این نوع پروفیل نیز سفید است. به طور کلی ویژگی های متمایز کننده پروفیل گالوانیزه سقف کاذب موجب شده قیمت پروفیل گالوانیزه در بازار نسبت به انواع پروفیل های معمولی کمی بالاتر باشد. نرخ تقاضا، قیمت روز دلار و هزینه مواد اولیه ساخت از فاکتورهایی هستند که بر روی قیمت پروفیل موثرند.
اندازه پروفیل سقف کاذب بسته به کاربرد و درخواست مشتری متفاوت است. با این وجود اندازه های استانداردی برای ساخت پروفیل سقف کاذب در نظر گرفته شده تا کاربران بر اساس نیاز خود بتوانند پروفیل مورد نظر را انتخاب کنند. پروفیل سقف کاذب در اندازه های 600 میلی متر، 1200 میلی متر و 3600 میلی متر تولید می شوند. اندازه های ذکر شده برای پروفیل های سقف کاذب بر اساس استانداردهای تولید تعیین شدهاند.
در نظر داشته باشید که امکان تولید پروفیل جهت سقف کاذب به درخواست مشتری با اندازه های مختلف امکان پذیر است. بنابراین اگر طول خاصی برای سقف کاذب در نظر دارید، اندازه مورد نظر پروفیل سقف کاذب را به شرکت تولید کننده اطلاع دهید.
امروزه اغلب معماران در ساخت و ساز های خود برای زیبا سازی فضا اغلب از سقف کاذب کمک می گیرند. ایجاد سقف کاذب با پروفیل به گونه ای انجام می شود که هیچ گونه آسیبی به سقف اصلی وارد نشود. بنابراین بدون نگرانی از جانب آسیب به سازه می توان پروفیل های سقف کاذب را به کار برد. مدرن کسقف کاذب چیست؟ردن فضا، اجرای آسان، عدم هدر رفت انرژی از مزایای ساخت سقف کاذب با پروفیل به شمار می رود. شما عزیزان می توانید برای اطلاع از قیمت پروفیل امروز با کارشناسان ما در مرکز آهن تماس بگیرید.
سوالات شما:
برای نصب پروفیل های سقف کاذب باید در این زمینه مهارت و تخصص کافی داشته باشید. برای این منظور ابتدا ارتفاع مورد نظر را با ابزارهای مختلف برای نصب سقف گچی تعیین میکنند. سپس پروفیل ها را در قسمت هایی که به طور دقیق نشانه گذاری کرده اند، قرار می دهند.
برای پیدا کردن اندازه مناسب پروفیل سقف کاذب باید به ابعاد و اندازه سقف اصلی توجه کنید. این کار را می توان با متر انجام داد. اما بهتر است برای پیدا کردن اندازه مناسب پروفیل سقف کاذب از یک فرد با تجربه مشورت بگیرید.