معرفی 3 ورق آجدار پرکاربرد

3 ماه پیش2610بازدید0دیدگاه4امتیاز (2 رای)
معرفی 3 ورق آجدار پرکاربرد

معرفی انواع ورق آجدار

ورق آجدار را می توان یکی از مهم ترین ورق های فولادی نورد گرم به شمار آورد که عموما در سطوح شیب دار و یا نزدیک پرتگاه ها مورد استفاده قرار می گیرد. در واقع این محصول در دسته ورق های نورد گرم st37 قرار داشته و در موقعیت هایی که نیاز به اصطکاک زیادی دارد، برای جلوگیری از لغزندگی به کار برده می شود. تولید این ورق در میان کارخانجات داخلی بالا بوده و علاوه بر ظرفیت بالای تولید کارخانجات داخلی، به صورت صادراتی نیز وارد کشور می گردد. بر روی سطح ورق های آجدار برآمدگی هایی به شکل عدسی، لوزی و بادام وجود داشته که سبب افزایش اصطکاک این محصول گردیده  و از سر خوردن افراد بر روی آن ها جلوگیری می کند. در ادامه به بررسی و معرفی بیشتر ورق های آجدار، استاندارد، مزایا و معایب، کاربردها و انواع این محصول خواهیم پرداخت.

مرکزآهن انواع ورق آجدار را در ابعاد مختلف عرضه می نماید. شما عزیزان می توانید جهت اطلاع از قیمت ورق آجدار با کارشناسان این مجموعه از طریق شماره تلفن 91009009-031 تماس حاصل فرمایید.

ورق آجدار چیست

همان طور که ذکر شد ورق های آجدار در دسته ورق های نورد گرم st37 قرار داشته و از جنس آلومینیوم، استیل ضد زنگ و یا استیل می باشد. از این محصولات برای کاهش اصطکاک در محیط هایی با لغزندگی بالا استفاده شده و بسته به نوع آج و یا جنس ورق، دارای انواع متفاوتی می باشند از این رو لازم است پیش از خرید نسبت به استانداردهای مختلف آن اطلاعات لازم را کسب نمایید.

تاریخچه ورق های آجدار

ورق های آجدار در ابتدا با استفاده از آهن فرفورژه و از سال 1820 توسط یک مهندس انگلیسی اختراع گردید و پس از آن به عنوان یک ماده پرکاربرد در سراسر جهان معرفی شد. امروزه ماده اولیه تولید این محصول جای خود را به فولاد داده است. در حال حاضر انواع مختلفی از ورق های آجدار به صورت گالوانیزه و استیل و آلومینیوم تولید و روانه بازار مصرف می گردند.

مزایای استفاده از ورق آجدار

از مهم ترین مزایای ورق های آجدار می توان به موارد زیر اشاره کرد:

توان بالا در برقراری اصطکاک در سطوح لغزنده

این ورق ها دارای سطوحی شفاف و روشن می باشند

به دلیل سطح براق دارای کاربردهای تزئینی نیز می باشند

خواص جوش پذیری بالایی دارند

انعطاف پذیر بوده و به راحتی خم می شود

دارای وزن کمی بوده و به راحتی قابل حمل می باشند.

به دلیل مقاومت بالا در وانت بارها و کف کشتی ها مورد استفاده قرار می گیرد

انواع ورق آجدار

کاربرد ورق های آجدار

همان طور که ذکر شد از این محصول در مکان هایی با شیب و یا لغزندگی زیاد جهت کاهش اصطکاک استفاده می گردد. به طور کلی ورق های آجدار دارای کاربردهای زیر می باشند:

  • کف زمین های در حال ساخت
  • ساخت حفاظ جهت مناطق نظامی
  • سقف و دیواره آسانسور
  • ساخت پله های اضطراری
  • ایستگاه اتوبوس
  • ساخت پل ها
  • دستگاه های صنعتی کارخانه ها
  • کف کامیون ها و وانت بارها

مراحل تولید ورق آجدار

ماده اولیه تولید این محصول همانند سایر ورق ها، شمش های فولادی می باشد. همان طور که پیش تر گفتیم این ورق ها در دسته ورق های گرم قرار داشته که از طریق فرآیند نورد گرم تولید می گردند. در ابتدا شمش های فولادی توسط کوره های ذوب به دمای معین رسیده و پس از آن جهت کاهش سطح مقطع شمش ها و افزایش طول، وارد مرحله پوسته زدایی می شوند. در مرحله بعد شمش ها از قفسه های نورد عبور داده شده و به ضخامت 10-1.5 میلی متر می رسند. در مرحله آخر نیز آجدار کردن ورق صورت گرفته و به بازار مصرف انتقال می یابند.

استاندارد ورق ها

ورق های آجدار به دو صورت رول و فابریک تولید شده و عموما به صورت شیت وارد بازار مصرف می گردد. این ورق ها را می توان از فولادهای st37-2، st52-3 و st44-2 تولید نمود ولی اکثر کارخانه ها برای تولید ورق های آجدار از فولاد st37 استفاده می نمایند. این محصولات از ضخامت 10-1.5 میلی متر و در ابعد 1*2، 1.5*6 و 2*6 موجود می باشند. برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص مشخصات ورق های آجدار می توانید با کارشناسان مرکزآهن تماس حاصل فرمایید.

معرفی انواع ورق آجدار

ورق های آجدار براساس جنس و نوع برآمدگی ها به انواع مختلفی طبقه بندی می شوند بنابراین پیش از خرید بایستی در خصوص انواع این محصول و کاربردهای آن اطلاعات دقیقی کسب نمایید و براساس نیاز خود محصول مورد نظر را خریداری نمایید. در ادامه به معرفی انواع دسته بندی های این محصول خواهیم پرداخت.

این ورق ها در انواع آهنی، استیل، گالوانیزه و آلومینیوم در مجموعه مرکزآهن موجود می باشد و شما می توانید پس از کسب اطلاعات لازم در خصوص هر یک از این محصولات اقدام به خرید نمایید. همچنین ورق های آجدار به دسته بندی دیگری نیز تقسیم می شوند که شامل ورق های شطرنجی، ورق های برجسته و ورق های کف سازی است.

از لحاظ نوع برجستگی ها این محصول به انواع بادامی، لوزی، عدسی، قطره ای و یا شطرنجی تقسیم بندی شده که هر یک براساس نوع برجستگی دارای کاربردهای مختلفی می باشند. برای مثال ورق آجدار گل بادامی در سطوحی مورد استفاده بوده که دارای اصطکاک کمی می باشند و با استفاده از این نوع ورق آجدار از سر خوردن افراد جلوگیری می شود.

معرفی ورق آجدار آلومینیومی

یکی از پرمصرف ترین ورق های آجدار از جنس آلومینیوم می باشد که به دو صورت رنگی و بدون رنگ تولید و روانه بازار مصرف می گردد. ورق های آجدار آلومینیومی دارای مقاومت بالایی در برابر خوردگی بوده و به دو صورت رول و شیت مورد استفاده قرار می گیرند.

ورق آجدار پرسی و فابریک چه تفاوتی دارند؟

ورق های آجدار به دو نوع پرسی و فابریک نیز تقسیم می گردند که تفاوت هایی با یکدیگر دارند. ورق های پرسی از نوع ساده بوده که اشکال متفاوتی از طریق دستگاه بر روی آن ها ایجاد می گردد. این در حالی است که بر روی ورق های فابریک لایه ای از آج ایجاد می شود. به دلیل وجود لایه آج بر روی ورق فابریک، وزن ورق آجدار فابریک نسبت به پرسی بیشتر است.

قیمت ورق آجدار

قیمت ورق های آجدار به موارد زیادی از جمله جنس و وزن آن ها بستگی دارد. از انواع ورق های آجدار می توان به فولادی، استیل و گالوانیزه اشاره نمود که ورق های آجدار استیل از انواع دیگر دارای قیمت بالاتری می باشد.

سوالات و نظرات کاربرانشما کاربران عزیز میتوانید نظرات و سوالات خود را در این بخش ثبت کنید
بارگذاری مجدد