ناودانی یکی از مقاطع فولادی پر کاربرد در صنعت و ساختمان سازی می باشد که به دو صورت پرسی و فابریک از خط تولید خارج میگردد. ناودانی فابریک توسط نوردگرم و ناودانی پرسی به وسیله خمکاری ورق تولید میشوند.
در این ویدئو نکات مهم پیش از خرید ناودانی را بیان می کنیم . با ما همراه باشید.
ناودانی موجود در بازار در 3 دسته ناودانی های تولید داخل ، ناودانی وارداتی و ناودانی هم وزن اروپایی می باشد.
ناودانی های داخل کشور در شاخه های 6 تا 12 متری و سایز های 6 تا 24 سانتی متری تولید می شوند. ناوانی های در سایز های 4 تا 40 سانتی متری هستند و در شاخه های 12 متری به فروش می رسند این ناودانی ها به دلیل داشتن ضخامت بیشتر در صنایع استفاده می شوند.
همچنین در بازار ناودانی هم وزن اروپایی هم داریم که در کارخانه های داخل تولید می شوند این ناودانی ها نیز ضخامت بیشتری دارند سنگین تر هستند و متعاقبا قیمت بیشتری هم دارند.
در هنگام خرید ناودانی اصلاحاتی همچون ناودانی سبک و سنگین ، کوتاه و بلند و ناودانی گلمیخ را خواهید شنید.
که در ادامه این اصطلاحات را توضیح خواهیم داد:
و به ناودانی های برش خورده ناودانی گلمیخ می گویند.
ناودانی ها تحت استاندارد UPE و UNP تولید می شوند و تفاوت آنها در بال موازی و بال ناموازی بودن آنها می باشد.
از کدام کارخانه ناودانی خرید کنیم؟
کیفیت ناودانی های کارخانه های تولید داخل همه یکسان بوده و با عرض و ضخامت استاندارد تولید می شوند. بهتر است قبل از خرید حتما سایز و ضخامت مورد نیاز خود را از مدیر پروژه خود استعلام کنید چراکه بسته به ضخامت قیمت ناودانی هم متفاوت است.
در هنگام تحویل محصول به چه چیزی دقت کنیم؟
در هنگام تحویل بار به سطح ناودانی دقت کنید که پوسته پوسته نشده باشد. مخصوصا ناودانی های وارداتی که مدت زمان زیادی در انبار دپو شده است. همچنین دقت کنید ناودانی ها تاب نداشته باشند و دفرمه نشده باشند.