حتما شما نیز در ورود به مکان های اداری و تجاری یا فروشگاه ها و نمایشگاه ها، با دیوار های شیشه ای و زیبایی که فضا ها را از هم جدا کرده و اتاق ها و غرفه های مختلفی را ایجاد کرده اند روبرو شده اید! این خلق فضای ایدهآل تنها با استفاده از پروفیل پارتیشن امکان پذیر بوده و محیط های خصوصی و ویژه ای را ایجاد می کند. پروفیل آلومینیوم پارتیشن یکی از رایج ترین پروفیل هایی است که به دلیل زیبایی و ظرافت طراحی، از محبوبیت خاصی برخوردار است.
این پروفیل در انواع شیشه ای، دو جداره، تک جداره، اداری، هشت پر، ثابت و غیره تولید می شود و در بهینه سازی فضا های کوچک و ایجاد حریم خصوصی نقش مهمی دارد. اگر تمایل دارید اطلاعات کاملی در مورد این محصول ویژه دریافت نمایید، با ما در این مقاله از وبسایت مرکز آهن همراه شوید تا ضمن آشنایی با انواع پروفیل پارتیشن، اطلاعاتی در مورد قیمت پروفیل دریافت نمایید.
پروفیل آلومینیومی مخصوص پارتیشن یکی از رایج ترین انواع پروفیل پارتیشن بندی است که به دلیل وزن کم، تنوع رنگ و طرح، استحکام بالا و مقاومت در برابر رطوبت و خوردگی، کاربرد های فراوانی دارد. از این پروفیل برای ساخت محور های افقی و عمودی در طراحی پارتیشن استفاده می شود. در واقع این پروفیل اسکلت اصلی پارتیشن را تشکیل داده و موجب استحکام و ثبات آن خواهد شد. از کاربرد های پروفیل آلومینیوم پارتیشن می توان این موارد را ذکر کرد:
پارتیشن بندی منزل: جهت جدا سازی فضا های مختلف نظیر اتاق خواب، آشپزخانه و …
پارتیشن بندی اداری: برای ایجاد اتاق های جداگانه و فراهم کردن یک محیط اختصاصی برای هر بخش
پارتیشن بندی تجاری: برای جداسازی بخش های تجاری نظیر فروشگاه ها، رستوران ها و …
پارتیشن بندی نمایشگاهی: برای جداسازی و تفکیک غرفه ها و …
پروفیل آلومینیوم پارتیشن از انواع مختلفی برخوردار بوده که هر یک از آن ها به دلیل مزایا و ویژگی های خاص خود، در مکان های مختلف نظیر ادارات، منازل، مکان های تجاری و غیره کاربرد دارند. در این بخش به معرفی انواع پروفیل پارتیشن آلومینیومی پرداخته ایم تا با این محصول محبوب و مزایای آن بیشتر آشنا شوید.
از پروفیل پارتیشن شیشه ای برای ساخت و طراحی فضاهای اداری با شیشه های تک جداره و دو جداره استفاده می شود. این پروفیل پارتیشن مزایای بی شماری نظیر تنوع رنگ، امکان استفاده از شیشه های بزرگ، مقاومت بالا، مقرون به صرفه بودن، حفظ حریم خصوصی، صرفه جویی در فضا و ایجاد فضایی روشن داشته و روز به روز محبوبیت آن برای اجرای طرح های مختلف بیشتر می شود.
پارتیشن های تک جداره با استفاده از پروفیل های آلومینیومی به ضخامت تقریبی 4 سانتیمتر ساخته میشوند. این پروفیلها به عنوان اسکلت اصلی پارتیشن عمل کرده و با پرکنندههایی مانند MDF یا شیشه ترکیب میشوند. ارتفاع پروفیلها به صورت سفارشی و متناسب با ابعاد محیط قابل تغییر است. از جمله مزایای این نوع پارتیشنها میتوان به عایقبندی مناسب صوت و حرارت، استحکام بالا به دلیل وجود ستونهای متعدد، مقرون به صرفه بودن و قابلیت تطبیق با انواع فضاها اشاره کرد.
پروفیل آلومینیومی هشتپر به دلیل شکل هندسی خاص سطح مقطع خود، استحکامی بینظیر داشته و در ساخت پارتیشنهای مختلف مورد استفاده قرار میگیرد. این پروفیلها با ایجاد اتصالات محکم و پایدار، ساختاری مقاوم برای پارتیشنها فراهم میکنند و در نتیجه، طول عمر و دوام آنها را افزایش میدهند.
این نوع پروفیل به عنوان ستون و پایه در پارتیشن های اداری به کار می رود و موجب افزایش دوام و استحکام این پارتیشن ها می شود. معمولا در تولید پروفیل پارتیشن اداری از جنس آلومینیوم استفاده می کنند و در دو نوع تو خالی و تو پُر در دسترس مصرف کنندگان قرار می گیرند.
پروفیل پارتیشن اداری با ابعاد و اندازه های مختلف و در شکل های مربع و مستطیل تولید شده و از ویژگی های منحصربه فردی نظیر استحکام و دوام بالا، مقاوم در برابر پوسیدگی و خوردگی، وزن کم، عایق صدا و حرارت بودن، برخوردار است.
به طور معمول وزن پروفیل آلومینیوم پارتیشن یکی از موارد مهم در اجرای پروژه های مختلف است که باید به آن توجه ویژه داشت. فرمول کلی محاسبه وزن پروفیل پارتیشن در دست یابی به وزن اصلی آن بسیار کمک کننده خواهد بود و هزینه نهایی پروژه اجرا شده را نیز می توان توسط آن تخمین زد. در فرمول، چگالی آلومینیوم نقش اساسی داشته و برابر با 2.7 است که در فرمول محاسباتی آن از این عدد یا 2.66 استفاده می کنند.
وزن پروفیل آلومینیوم پارتیشن (گرم) = طول (سانتیمتر) × عرض (سانتیمتر) × ضخامت (سانتیمتر) × 2.7
قیمت پروفیل آلومینیوم پارتیشن نیز بر اساس فاکتور های مختلف تعیین می شود و قیمت ثابتی نمی توان برای آن ذکر کرد. یکی از مهم ترین عواملی که بر قیمت این محصول تاثیر مستقیم دارد، نوسانات قیمت ارز است و با کاهش یا افزایش قیمت آن، قیمت پروفیل آلومینیوم پارتیشن نیز تغییر خواهد کرد. یکی دیگر از فاکتور های موثر، قیمت متریال های به کار رفته نظیر شیشه، ام دی اف و سایر اجزای به کار رفته در این پروفیل است.
علاوه بر موارد فوق، قیمت آلومینیوم و میزان عرضه و تقاضا نیز در تعیین قیمت پروفیل پارتیشن نقش داشته و هر چه تقاضا بیشتر و عرضه کمتر شود، قیمت افزایش می یابد؛ در صورتیکه عرضه و تقاضا در یک راستا باشند، قیمت پروفیل آلومینیوم پارتیشن نیز مناسب و به صرفه خواهد بود.
جمع بندی
در طراحی پروفیل آلومینیوم پارتیشن یکی از نکات مهم، توجه به زیبایی نمای کلی پروژه است. پروفیل آلومینیوم پارتیشن با توجه به ویژگی های منحصربه فرد خود به یکی از پرکاربردترین تجهیزات برای جداسازی فضا ها و ایجاد یک محیط خصوصی تبدیل شده است.
در این مقاله سعی کردیم از مزایا و کاربردهای پروفیل های آلومینیومی پارتیشن صحبت کنیم و انواع آن را برای آشنایی بیشتر شما برای انتخاب مناسب ترین نوع پروفیل ذکر کردیم. اگر قصد دارید از این محصول در محل کار یا منزل خود استفاده کنید، مرکز آهن به عنوان ارائه دهنده انواع ورق های آلومینیومی و مجری طرح های مختلف، بهترین مرکز برای مراجعه شما خواهد بود. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه با مشاوران مجموعه ما تماس حاصل فرمایید.
سوالات شما:
پروفیل آلومینیوم پارتیشن از پرکاربردترین محصولات در اجرای طرح های مختلف برای جداسازی فضای داخلی ادارات، منازل، مکان های تجاری، فروشگاه ها و نمایشگاه ها محسوب می شود که نقش ستون های عمودی و افقی و ایجاد استحکام و مقاومت دیوار های شیشه ای و ام دی اف را بر عهده دارد.
مزایای استفاده از پروفیل آلومینیومی پارتیشن شیشه ای، تنوع رنگ، امکان استفاده از شیشه های بزرگ، مقاومت بالا، مقرون به صرفه بودن، حفظ حریم خصوصی، صرفه جویی در فضا و ایجاد فضایی روشن است.
برای محاسبه وزن پروفیل آلومینیوم نیاز به اطلاعاتی نظیر طول (برابر یک متر)، عرض و ضخامت آن داریم و کافیست این اطلاعات را در فرمول بالا جایگزین کرد تا وزن دقیق پروفیل را به دست آوریم.