لولههای اسپیرال (مارپیچی) از جمله لولههای بسیار پر کاربرد هستند که در صنایع مختلف از آنها استفاده میشود. این لولهها به صورت مارپیچی و با ضخامتهای مختلف تولید میشوند و اغلب برای انتقال گاز، نفت و یا دیگر سیالات، مورد استفاده قرار میگیرند. در ادامه با کاربرد، مزایا، معایب و قیمت لوله اسپیرال آشنا خواهیم شد. کارخانجات تولید کننده این لوله را معرفی میکنیم و لوله اسپیرال گالوانیزه را مورد بحث و بررسی قرار میدهیم.
لولههای اسپیرال از الیاف کربنی مقاوم، پلیاتیلن و مستربچ تهیه میشوند و در دسته لولههای صنعتی مهم قرار میگیرند، ابعاد این لولهها به 800 تا 2500 mm میرسد (معمولا قطور هستند). ویژگیهای منحصر به فرد لولههای اسپیرال، آنها را نسبت به شرایط سخت مقاوم کرده است. به طوری که برای انتقال گاز یا نفت، تنها از لولههای اسپیرال، استفاده میشود. در ادامه با چند مورد از کاربردهای لوله اسپیرال، آشنا خواهیم شد:
مقاطع فولادی دارای مزیتهای مختلفی هستند و موارد استفاده بسیاری دارند. اما مانند هر محصول دیگری، معایبی را میتوان برای این محصول برشمرد؛ ابتدا در رابطه با مزیتهای این نوع لوله آشنا خواهیم شد:
در این بخش با معایب لوله اسپیرال آشنا میشویم:
تولید لولههای اسپیرال از سالها پیش آغاز شد، پیش از تولید آنها استفاده از لولههای درزجوش در صنایع مختلف رواج داشت. در حال حاضر کارخانههای بسیار زیادی این نوع لوله را تولید و به بازار عرضه میکنند. ضخامت و گریدهای مختلف لوله اسپیرال، طبق استاندارهای روز دنیا قابل خریداری است. در ادامه این مطلب لیستی از کارخانههای تولید کننده لوله اسپیرال را در اختیار شما قرار میدهیم:
کارخانههای مذکور در تولید لوله اسپیرال از استاندارهای بینالمللی زیر تبعیت میکنند:
جمع بندی
لولههای اسپیرال (مارپیچی) به دلیل مقاومت بالا در شرایط سخت، اغلب جهت انتقال نفت و گاز مورد استفاده قرار میگیرند. تولید لوله اسپیرال در کارخانههای مختلفی انجام میگیرد که در این مقاله با آنها آشنا شدیم. ممکن است هنگام خرید لوله اسپیرال در ساعات مختلف با قیمتهای متعددی مواجه شده باشید؛ عوامل زیادی میتواند دلیل این تعدد قیمت باشد که مهمترین آنها نوسان ارز در این روزهاست. به هر حال بهتر است جهت استعلام قیمت لوله اسپیرال از مراکز معتبر و با سابقه اقدام نمایید. ممنون که تا انتهای این مطلب ما را یاری کردید.