پروفیل سقف کشسان: راهنمای کامل انتخاب، نصب و قیمت

1 ماه پیش141بازدید0دیدگاه
پروفیل سقف کشسان: راهنمای کامل انتخاب، نصب و قیمت

پروفیل سقف کشسان، چارچوب یا قاب سقف کششی را تشکیل می دهد. در حقیقت پروفیل کشسان در هر متر مربع قابلیت تحمل وزنی حدود 20 کیلوگرم را دارد. به علاوه جنس پروفیل کشسان نیز از آلومینیوم بوده که امکان هر گونه زنگ زدگی و خوردگی را به صفر می رساند. در ادامه می خواهیم اطلاعاتی هدفمند در رابطه با قیمت روز پروفیل و انواع آن را برای شما ارائه دهیم.

پروفیل سقف کشسان چیست؟

پروفیل سقف کشسان از وسایل مهم و ضروری لازم برای نصب سقف کشسان است. این پروفیل دور تا دور سقف کشسان نصب می شود تا پارچه کشسان را به خوبی نگه دارد. این محصول نیز دارای انواع مختلفی است که باید از هر کدام در جای مناسب استفاده کرد.

انواع پروفیل سقف کشسان

از این نوع پروفیل می توان در ساخت سقف کشسان محل های مختلفی نظیر خانه، رستوران، ویلاهای تفریحی، فروشگاه ها و … استفاده کرد. برای هر موقعیت باید از پروفیلی خاص استفاده کرد تا نتیجه مناسبی عاید شود. در ادامه شما را با انواع پروفیل سقف کشسان آشنا می‌کنیم:

پروفیل A
پروفیل سقف کشسان ساده یا دیواری یا A

پروفیل A

پروفیل سقف کشسان ساده یا دیواری یا A! حالا چرا A؟ چون شکل این نوع پروفیل شکلی شبیه به A انگلیسی دارد. این نوع پروفیل در بیشتر سازه های سقف کشسان استفاده می شود. حالا بیایید بخش های مختلف پروفیل سقف کشسان را بررسی کنیم.

قسمت اول فضایی برای پیچ کردن، قسمت دوم لبه ای برای وارد کردن هارپون و قسمت سوم نیز شامل قفل کردن هارپون در درون خود است. از نظر بخش بندی نیز شامل 2 بخش می شود : بخش فوقانی و بخش تحتانی.

در بخش فوقانی پیچ را قرار می دهند و در بخش تحتانی نیز سقف کشسانی به صورت ریلی قرار می گیرد. مشخصات دیگر این محصول شامل طول 250 سانتی متری، عرض 5.2 سانتی متری، ضخامت 9 میلی متری، وزن 245 گرمی، ضخامت هر دیواره 1.2 و آلیاژ آلومینیومی 6063 می شود.

پروفیل h
پروفیل سقف کشسان ساده یا دیواری یا h

پروفیل H

پروفیل H با این حرف انگلیسی و البته پروفیل سقف کشسان مدل A شباهت دارند. تنها تفاوت آنها در قسمت اتصال پیچ و ارتفاع است که آن را در پروفیل A  دو لایه و در پروفیل H یک لایه طراحی کرده اند. به همین دلیل نمی توان در آن مقاومت پروفیل A را انتظار داشت.

از طرفی دیگر زمان نصب پروفیل A قسمتی از پیچ یا همان گل پیچ، خارج از سطح پروفیل قرار گرفته و باعث می شود بعضی از اشکال هندسی خاص که باید از روی سطح پروفیل عبور کنند با مشکل مواجه شوند.

پروفیل سقف کشسان F
پروفیل سقف کشسان ساده یا دیواری یا F

پروفیل F

پروفیل سقف کشسان F نیز مانند مدل A شکلی شبیه به این حرف انگلیسی (یعنی F) دارد. پروفیل F به دیوار و سقف وصل می شود که همین موضوع باعث ایجاد تمایز شده است. برای همین زمانی که دیوار مقاومت لازم را ندارد، پروفیل نوع F را به سقف وصل می کنند.

پروفیل اپلای

برای سقف های چند لایه از پروفیل سقف کشسان اپلای استفاده می کنند. در این سقف ها که معمولا 2 لایه دارند، متریال 2 لایه نیز استفاده می کنند. برای همین پروفیل اپلای 2 ریل دارد.

پروفیل w
پروفیل سقف کشسان ساده یا دیواری یا w

پروفیل سپراتور یا W

پروفیل سقف کشسان سپراتور با سطح مقطع W شکل، در سقف هایی با مساحت بیشتر از 80 متر مربع و عرض بیشتر از 5 متر استفاده می شود. علت استفاده از این مدل پروفیل، پارت بندی و جدا کردن سقف است؛ برای همین نام سپراتور یا جداکننده را به آن داده اند.

پروفیل سپراتور از 2 فضای مجزا تشکیل می شود که در آنها متریال خلاف جهت یکدیگر قرار می گیرند. شما زمانی که قصد دارید در یک فضا چند متریال متفاوت مانند چاپی، ترنسپرنت و ساده استفاده کنید، بهترین انتخاب‌تان برای پروفیل کشسان سقف، نوع سپراتور است. چون فقط با این نوع پروفیل می توانید عمل جداسازی سقف ها را انجام دهید.

پروفیل سقف کشسان ساده یا دیواری یا L
پروفیل سقف کشسان ساده یا دیواری یا L

پروفیل L

پروفیل سقفی یا L با پروفیل F شباهت زیادی دارد. تنها تفاوت آن ها در این است که پروفیل F می تواند به دیوار یا سقف متصل شود اما اتصال پروفیل L فقط به دیوار محدود می شود.

پروفیل Z

این پروفیل سقف کشسان روی سقف های چند سطحی و اشکال هندسی وصل می شود. پروفیل Z متشکل از 2 بخش اتصال به زیرسازی  و بخش لبه مخصوص، برای عبور سقف کشسان است. این نوع پروفیل به تنهایی کاربردی نداشته و باید آن را با ترکیبی از دیگر پروفیل ها به کار برد.

نحوه نصب پروفیل سقف کشسان

در این قسمت می‌خواهیم نحوه نصب پروفیل سقف کشسان را باهم مرور کنیم. برای استفاده از پروفیل در زاویه های مختلف یا سقف، گام اول برش پروفیل سقف کشسان با قیچی پروفیل بر یا فرز است. یعنی اندازه با توجه به زاویه های داخلی و خارجی روی نقشه مشخص شود و با دقت پروفیل ها برش داده شوند. لازم است پروفیلی متناسب با نقشه اجرایی انتخاب کرد تا با مشکلی مواجه نشود.

در دومین گام روی پروفیل سقف کشسان سوراخ هایی را در فاصله های معین و یکسان باید زد، تا با پیچ های مقاوم و مخصوص آنها به دیوار یا سقف وصل شوند. دقت داشته باشید که برای نصب پروفیل های سقف کششی، پوشش روی دیوار و سقف نیز اهمیت دارد.

این پوشش شاید از فلز، سنگ یا گچ باشد. برای هر پوشش یک روش نصب متفاوت را در پی خواهید داشت. فقط می توان گفت در نصب پروفیل روی دیوارهای گوشه گرد اول باید پروفیل Z را نصب کرد بعد روی پروفیل Z پروفیل اصلی را قرار دهید. پس بهتر است کار را به کاردان و متخصص بسپارید و خودتان را معطل این قضایا نکنید.

پروفیل سقف کشسان
قیمت پروفیل سقف کشسان چقدر است و به چه عواملی بستگی دارد؟

قیمت پروفیل سقف کشسان

شما با شرکت مرکز آهن انواع پروفیل سقف کشسان را با کمترین قیمت در اختیار خواهید داشت. البته که قیمت پروفیل سقف کشسان با توجه به نوع آلیاژ مصرف شده در پروسه تولید، مدل پروفیل منتخب، ضخامت و طول مورد نیاز، تعداد، نوع رنگ، عملیات ویژه و البته سفارشی بودن یا نبودن آن متغیر خواهد بود.

برای اطلاع از قیمت پروفیل منتخب خود در حجم و اندازه دلخواه با مشاورین مرکز آهن در ارتباط باشید. با توجه به اینکه پروفیل ها نقش اساسی در ایمن سازی، نگهداری و مقاومت سقف کشسان دارند در انتخاب آن دقت بسیاری به خرج دهید و با کیفیت ترین محصول را از مرکز آهن بخرید.

سوالات متداول

نصب پروفیل سقف کشسان چقدر زمان می برد؟

این کار اصلا پروسه طولانی و زمانبری نیست و نهایتا 3 تا 5 ساعت زمان می خواهد.

پروفیل سقف کشسان چه تفاوتی با سایر پروفیل ها دارد؟

انعطاف پذیری بالا، اعمال گرما و افزایش مقاومت ورق کششی الاستیک، تبدیل شدن به شکل دلخواه شما به سادگی، جنس آلومینیومی، تضمین پایداری سقف و ثابت نگه داشتن غشا را می توان نام برد.

نویسنده: مرکزآهن
مرکزآهن

مرکزآهن، مرجعی تخصصی و به روز برای کسب دانش و اطلاع از آخرین تحولات بازار آهن و فولاد است. با وبلاگ جامع ما، همیشه از آخرین اخبار و اطلاعات این صنعت آگاه باشید.

سوالات و نظرات کاربرانشما کاربران عزیز میتوانید نظرات و سوالات خود را در این بخش ثبت کنید
بارگذاری مجدد
0