بررسی نمودار قیمت ورق گالوانیزه برای افراد فعال در حوزه های اقتصاد، صنعت و تجارت امر بسیار مهمی است. از آنجا که ورق به عنوان یکی از پرمصرف ترین فلزات در صنایع مختلف مانند خودروسازی و ساختمان سازی نقش دارد اطلاع از قیمت روز ورق گالوانیزه، برای بسیاری از افراد حائز اهمیت فراوان است. در این مقاله شما می توانید نگرش جامعی نسبت به نوسانات ورق گالوانیزه در سال جاری و سال های قبل بدست آورید. با این بررسی هر شخص می تواند روند بازار را رصد کند و تخمین صحیحی از زمان مناسب خرید داشته باشد.
ورق گالوانیزه به طور کلی از عوامل مختلفی همچون نرخ ارز، میزان عرضه و تقاضا، قیمت مواد اولیه، وضعیت صادرات و … تاثیر می گیرد. برای بررسی نمودار تغییرات قیمت ورق گالوانیزه در سال 1403، سایزهای 1.5 و 1.25 میل ورق هفت الماس با عرض یک میل انتخاب شدند. در فصل بهار سال 1403، نرخ ورق گالوانیزه با نوسان شدیدی افزایش یافت و این افزایش قیمت در فروردین ماه موجب تقاضای بالای مشتریان شد. اما در اردیبهشت همین سال با کاهش تقریبی 2 هزار تومانی برای هر کیلو گرم ورق گالوانیزه، بازار در رکود نسبتا شدیدی فرو رفت. خوشبختانه با گذر از این رکود سنگین، در اوایل خرداد ماه با ثبات نسبی قیمت ها، شرایط برای خرید مقرون به صرفه، فراهم شد. این زمان از نظر کارشناسان، مناسب ترین شرایط خرید ورق گالوانیزه برای متقاضیان است.
نمودار نوسانات ورق گالوانیزه ضخامت 1.25 میلی متر در 6 ماه گذشته
همانطور که در نمودار فوق مشاهده میشود، نرخ این ورق در سال 1403 با نوسانات زیادی همراه بوده است. با بررسی مداوم آرشیو قیمت ها و تحلیل به موقع، بسیاری از افراد می توانند تصمیم درستی نسبت به روند بازار اتخاذ کنند. علاوه بر بررسی مستندات و آرشیو قیمت گالوانیزه، مشورت با کارشناسان متخصص در این حوزه نیز راهگشا است. از آنجا که در برخی اوقات، امکان تحلیل دقیق بازار برای بسیاری از افراد میسر نیست با کارشناسان مرکز فروش ورق گالوانیزه تماس بگیرید و از راهنمایی آنان استفاده کنید.
بررسی نمودار قیمت ورق گالوانیزه در سال های قبل با توجه به رخدادهای مهم همان سال مانند نرخ ارز، تصمیمات سیاسی، میزان عرضه و تقاضا و … برای کسب نگرش جامع در سال جاری به شما کمک می کند. در ادامه به بررسی آرشیو قیمت گالوانیزه در سال های 1398 تا 1402 می پردازیم.
در سال 98 با توجه به خروج آمریکا از برجام، نرخ دلار با افزایش 30 درصدی مواجه شد. به همین دلیل، قیمت ورق گالوانیزه در این سال نیز با رشد ملایم افزایش یافت و از 9000 تومان به 13000 تومان رسید.
در سال آخر دولت روحانی، وضعیت اقتصادی کشور با پیچیدگی های بیشتری مواجه شد. از طرفی شیوع بیماری کرونا و تاثیرات جهانی آن نیز بر قیمت دلار تاثیر گذاشت. با افزایش 2 برابری قیمت دلار در سال 99، ورق گالوانیزه نیز رشد شدیدی را تجربه کرد و از کانال 13000 به نرخ 26000 تومانی رسید.
در سال 1400، به دلیل گسترش واکسن کرونا، ثبات نرخ دلار و افزایش همکاری با کشورهای همسایه، اقتصاد، نفس راحتی کشید و بازار فولاد نیز با ثبات نسبی به کار خود ادامه داد. در این میان ورق گالوانیزه با قیمت حدودی برابر با 32000 هزار تومان به ازای هر کیلوگرم در بازار آهن معامله شد.
در سال 1401، قیمت اغلب مقاطع فولادی از مسیر ثابت خود خارج شد و رشد کم سابقه ای را نشان داد و ورق گالوانیزه در بازار به حدود 50000 تومان رسید.
در ابتدای سال 1402، قیمت ورق گالوانیزه همچنان به رشد خود ادامه داد تا اینکه در میانه سال، روند کاهشی به خود گرفت. از فصل پاییز تا انتهای همین سال، قیمت محصول با شیب ملایم، روند صعودی پیدا کرد. در سال 1402 قیمت این مقطع فولادی بین 34000 تا 54000 تومان نوسان داشت.
نمودار قیمت ورق گالوانیزه طی سال های گذشته
در این مقاله به بررسی نمودار قیمت ورق گالوانیزه در سال 1403 و سال های قبل از آن پرداختیم. همانطور که ملاحظه کردید میانگین نوسانات قیمت رو به افزایش است. بنابراین هر مشتری برای تجربه یک خرید بهتر و مقرون به صرفه نیاز دارد فرصت های موجود در بازار را بشناسد و به خوبی تصمیم بگیرد. برای پیش بینی قیمت ورق گالوانیزه در سال 1403 و کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان مجموعه در تماس باشید.